Home About me

About me

Hi jij daar! 

Ik ben Lieneke, 23 jaar oud en houd van het onverwachte in dit leven. Ik ga graag op avontuur, het liefst naar totaal andere culturen en verre plekken, maar ook tijdens een werkdag of een rondje wandelen ben ik op zoek naar avontuur en het onbekende. Lekker spontaan zijn en vaak JA zeggen is mijn motto. Zo beland ik in situaties die ik van ter voren niet had kunnen bedenken, helemaal leuk!

Wanneer ik niet letterlijk op zoek ben naar avontuur, sta ik in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Ik hou ontzettend van koken en bakken. Neem nu cake, ik vind dat echt een ondergewaardeerd recept. Het is zo lekker en er zijn zoveel opties, maar het lijkt wel alsof we gestopt zijn met het proberen van verschillende cakes. Terwijl er vast nog 100 soorten cake zijn die je nog nooit hebt geproefd. Tijd om deze te ontdekken vind je niet? Om al mijn ongezonde baksels te compenseren kook ik lekker gezond. Op mijn blog vind je dan ook veel groene receptjes, want ik kook vegetarisch.

Zoals je misschien wel kunt raden hou ik van schrijven (lekker voor de hand liggend), maar naast deze blogs die ik voor jullie type, schrijf ik het liefst met pen op papier. Lekker suf, maar ik wordt blij van lekker schrijvende pennen en mooie papiertjes. En wanneer ik even niet wil schrijven met pen, maar ook niet achter mijn laptop wil zitten, pak ik gewoon mijn typemachine erbij. Eén van de andere dingen die ik leuk vind om te doen is het versturen van post naar vrienden en familie. Ook slingeren er altijd tientallen ‘To Do-lijstjes’ in mijn kamer rond (herkenbaar?).

Ik woon in het leuke Utrecht en mijn hart maakt een sprongetje van een net schoon bed, chai tea latte, worteltaart en een broodje avocado, ei en geitenkaas!

Fleur is een goede vriendin van mij die af en toe ook een stukje schrijft voor op Nodaybuttoday. Ze is namelijk mijn partner in crime wat betreft creatieve projecten, super leuk!

Wil jij iets kwijt? Laat het me vooral weten via Instagram of stuur elektronische post. :)